سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اتوماسیون صنعتی نادین تِک ***** www.Nadintech.com
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 91/11/17 ساعت 2:14 ع توسط نادین تِک


ر صنعت به تجهیزاتی که تعداد محدودی اطلاعات را در حافظه خود ثبت میکنند دیتا لاگر میگویند . اگرچه ثبات یا رکوردر به نوعی همان وظیفه دیتا لاگر را به عهده دارد ولی تفاوت عمده این دو تجهیز در امکانات مختلفی که یک رکوردر نظیر صفح? نمایش ، امکان اتصال به شبکه ، حافظه زیاد و ... دارد و دیتا لاگر از آنها بی بهره است میباشد .این تجهیزات معمولا کوچک و قابل حمل بوده و به وسیله باتری تغذیه می شوند به علاوه به یک ریزپردازنده مجهز بوده و دارای حافظه داخلی جهت ذخیره سازی داده و تعدادی حسگر می باشند.برخی از دیتالاگرها به رایانه متصل می شوند و می توان با استفاده از نرم افزار آنها را فعال کرده و داده های کنترل شده را مشاهده و تجزیه و تحلیل کرد

خصوصیات کلی دیتا لاگرهای

1- تعداد کانالها: تعداد کانالها بیانگر تعداد سنسورها و مبدلهایی است که هم‌زمان قابل اتصال به دیتالاگر هستند.

2- فرکانس نمونه برداری یا سمپل ریت : این عدد نشان دهنده تعداد دفعاتی است که دیتالاگر داده‌های هر سنسور را خوانده و به کامپیوتر یا حافظه منتقل می‌کند.

3- نوع سنسور قابل اتصال: معمولاً هر دیتالاگری سنسورها و مبدلهای خاصی را پشتیبانی می‌کند. مثلاً یک دیتالاگر ممکن است تنها قادر به پشتیبانی سنسورهای حرارتی RTD باشد ولی قادر به پشتیبانی ترموکوپلها نباشد.

معمولاً هر دیتالاگر مجهز به یک نرم افزار است که امکان اعمال تنظیمات آن و مشاهده نمودارهای بدست آمده از سنسورها را حین نمونه برداری ممکن می‌کند.

یک پارامتر اساسی در سیستم های دیتالاگر قابلیت ثبت اطلاعات برای مدت زمانی طولانی مثلاً چندین سال است.برای دست یابی به این هدف لازم است سیستم های دیتالاگر دارای رسانه‌های ذخیره سازی در حجم های بالا و مصرف انرژی بسیار کم باشند.

کاربرد دیتالاگر شامل موارد زیر می شود :

  • ثبت اطلاعات در ایستگاه هواشناسی بدون مراقبت (مانند سرعت باد/ و جهت باد، دما، رطوبت نسبی، تشعشعات خورشیدی).
  • ثبت اطلاعات در ایستگاه های بدون مراقبت هیدروگرافی (مانند سطح آب، عمق آب، جریان آب، pH آب، رسانایی آب)
  • ثبت اطلاعات خودکار رطوبت خاک
  • ثبت اطلاعات خودگار فشار گاز
  • اندازه گیری دما (رطوبت و ...) مواد فاسد شدنی در حین انتقال محموله

منبع: h



  



نوشته شده در تاریخ 91/11/17 ساعت 2:13 ع توسط نادین تِک


این دسته از تجهیزات شامل دستگاه های انواع تست رایج نظیر تستهای غیر مخرب بر فلزات یا مواد غیرفلزی همچنین ضخامت سنج های آلتراسونیک ، لرزش سنج ، زبری سنج ، و نیز دستگاهای تست و اندازه گیری پارامترهای الکتریکی همچنین های آنالیزور گاز و , .... میباشد .تجهیزات تست موارد بسیار کاربردی در صنعت دارند. از دستگاه های متداول اندازه گیری جریان و ولتاژ گرفته تا دستگاههائی که برای کاربرد های خاص نظیر هم محور کردن پولیها ، یا شافت موتور ،تست لرزش ، ضخامت سنجی ، و تست عایق را میتوان از این دست برشمرد .

این دستگاهها معمولاً با با دقتهای بالا پارامترهای مختلف فیزیکی نظیر سختی ،زبری ، براقیت ، و ... بسیاری فاکتورهای فیزیکی دیگر که در استاندارد های مختلف تعریف شده اند را اندازه گیری میکند .

منبع: http://abzaran.com

 هةَُشیشسیزات تست



  



نوشته شده در تاریخ 91/11/17 ساعت 2:13 ع توسط نادین تِک


 

تجهیزاتی نظیر کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی (PLC) و سیستمهای نظارتی و ثبت اطلاعات اسکادا (SCADA) ، همچنین تجهیزاتی نظیر انواع شفت انکودر ، سنسورهای پراگسیمیتی ، تایمر ، کانتر ، و را میتوان در درحوز? اتوماسیون در نظر گرفت .
همان گونه که از اسم اتوماسیون بر می آید حوزه اتوماسیون صنعتی در بر گیرنده گستره وسیعی از تجهیزاتی است که وظیفه اتوماتیک کردن را در صنعت به دوش دارند . تجهیزاتی نظیر کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی یا اصطلاحاً (PLC)، انواع کنترل دور ، شفت اینکودر ، و سنسور های پراکسیمیتی را میتوان در این حوزه دسته بندی کرد .

امروزه با پیشرفتی که در زمینه تجهیزات صنعتی الکترونیکی به وجود آمده و با استفاده روز افزون از سیتمهای کنترل با معماری باز یا توزیع یافته (DCS) ,(SCADA) اسکادا قسمتی برای انواع کارتهای ورودی و خروجی از راه دور یا اصطلاحاً (remote I/o) و تجهیزات مختلف که در این سیتمهای استفاده میشود در نظر گرفته شده است .

منبع: http://abzaran.com

 



  



نوشته شده در تاریخ 91/11/17 ساعت 2:12 ع توسط نادین تِک


جهیزاتی نظیر کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی (PLC) و سیستمهای نظارتی و ثبت اطلاعات اسکادا (SCADA) ، همچنین تجهیزاتی نظیر انواع شفت انکودر ، سنسورهای پراگسیمیتی ، تایمر ، کانتر ، و را میتوان در درحوز? اتوماسیون در نظر گرفت .
همان گونه که از اسم اتوماسیون بر می آید حوزه اتوماسیون صنعتی در بر گیرنده گستره وسیعی از تجهیزاتی است که وظیفه اتوماتیک کردن را در صنعت به دوش دارند . تجهیزاتی نظیر کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی یا اصطلاحاً (PLC)، انواع کنترل دور ، شفت اینکودر ، و سنسور های پراکسیمیتی را میتوان در این حوزه دسته بندی کرد .

امروزه با پیشرفتی که در زمینه تجهیزات صنعتی الکترونیکی به وجود آمده و با استفاده روز افزون از سیتمهای کنترل با معماری باز یا توزیع یافته (DCS) ,(SCADA) اسکادا قسمتی برای انواع کارتهای ورودی و خروجی از راه دور یا اصطلاحاً (remote I/o) و تجهیزات مختلف که در این سیتمهای استفاده میشود در نظر گرفته شده است .

منبع: http://www.abzaran.com

 



  



نوشته شده در تاریخ 91/11/17 ساعت 2:10 ع توسط نادین تِک



لغت (ammeter) از کلمه amper مشتق شده است. توجه کنید که حرف P در کلمه amper حذف شده است و فقط دو حرف اول این کلمه در لغت ammeter بکار رفته است
.
دیدکلی

ما نمی‌توانیم الکترونها یا پروتونها را دیده یا لمس کنیم. به همین دلیل نمی‌توانیم آنها را بشماریم. در نتیجه به ابزاری احتیاج داریم تا بتوانیم آنها را بشماریم. شدت روشنایی لامپ مشخصاتی از شدت جریان را به ما نشان می‌دهد، ولی دو نقص اصلی دارد. اول اینکه نمی‌تواند شدت جریان را در واحدی که به آسانی قابل یادداشت و مقایسه با اندازه گیری شدت جریان در محلها و زمانهای دیگر است، اندازه بگیرد. همچنین در شدت جریانهای معین می‌توان از آن استفاده کرد. اگر مقدار شدت جریان خیلی کم باشد، لامپ روشن نمی‌شود و اگر شدت جریان خیلی زیاد باشد، لامپ می‌سوزد. برای رفع نقص اول به ابزاری احتیاج داریم که به ما نشان دهد، چند آمپر (چند کولن الکترون در هر ثانیه
) در مدار جریان دارد. دستگاه مخصوصی که این اندازه گیری را انجام می‌دهد، آمپرمتر (ammetr) نامیده می‌شود.
طرز کار آمپرمتر

آمپرمتر مقدار شدت جریانی را که از آن می‌گذرد، بوسیله یک عقربه که در روی صفحه درجه بندی شده حرکت می‌کند، نشان می‌دهد. میزان انحراف عقربه آمپرمتر با تعداد الکترونهایی که از این دستگاه می‌گذرند، نسبت مستقیم دارد. یعنی نشان می‌دهد که چه مقدار بار الکتریکی در ثانیه از آن عبور می‌کند
.
طرز استفاده از آمپرمتر

آمپرمتر از خیلی جهات شبیه کنتور آب است که میزان آب مصرف شده منازل را اندازه می‌گیرد. هر دو دستگاه (آمپرمتر و کنتور آب) باید طوری در مدار قرار گیرند که جریانهای الکتریسیته و آب از آنها بگذرد، تا بتوان شدت جریان را اندازه گرفت. تمام آبی که از لوله اصلی وارد خانه می‌شود، باید از کنتور آب عبور کند. آمپرمتر نیز باید طوری قرار گیرد که تمام جریان الکتریسته از ان بگذرد، تا بتوان تمام شدت جریان الکتریکی را بوسیله آن اندازه گرفت. این نوع اتصال را اتصال متوالی یا سری می‌گویند. یعنی اجزا تشکیل دهنده مدار در یک خط مستقیم (یک مسیر هدایت کننده) به یکدیگر اتصال دارند
.
مراحل قرار دادن آمپرمتر در مدار

برای قرار دادن آمپرمتر در مدار متوالی به ترتیب زیر عمل کنید
.
نیروی خارجی را که به مدار وارد می‌شود، قطع کنید
.
آن قسمت از مدار را که آمپرمتر در آن قرار دارد، باز کنید یا ببرید
.
انتهای مثبت آمپرمتر را به سیمی که به قطب مثبت پیل می‌رود، وصل کنید
.
انتهای منفی آمپرمتر را به سیمی که به قطب منفی پیل می‌رود، وصل کنید
.
مراحل
4 , 3 (که عبارتند از انتقال مثبت به مثبت ، منفی به منفی) را دقت در پلاریته می‌نامند و این امر مهم است. زیرا دستگاه اندازه گیری آمپرمتر شدت جریان را در یک جهت نشان می‌دهد. اگر دستگاه اندازه گیری را بطور عکس در مدار قرار دهیم، چون جریان در جهت عکس (که مناسب آمپرمتر نیست) از آن می‌گذرد و انحراف عقربه بوجود می‌آید که باعث شکسته شدن یا خم شدن آن می‌گردد. فیش قرمز را به جک قرمز آمپرمتر و فیش سیاه را به جک سیاه در بالای آمپرمتر وصل کنید.
خطای دستگاه اندازه گیری
(Meter Tolrances)

باید توجه داشت که در یک مدار معین آمپرمترهای مختلف ، اندازه شدت جریان را با کمی اختلاف نشان می‌دهند. این امر بدان دلیل است که مقداری از انرژی که در مدار جریان دارد، برای بکار انداختن آمپرمتر مصرف می‌شود و همه آمپرمترها هم یکسان نیستند. همچنین به علت اختلافی که در ساختمان آمپرمتر و تلف شدن انرژی وجود دارد، شدت جریانی را که در روی آمپرمتر می‌خوانید، تقریبی است
. دستگاه اندازه گیری درست است که حدود خطای آن 0± در صد اندازه واقعی باشد. یعنی اگر شدت جریان اصلی 100 آمپر باشد، روی دستگاه آمپرمتر حدود 9 تا 10 آمپر را می‌خوانید.
بکار بردن آمپرمتر
یک آمپرمتر ساده را بردارید
. در انتخاب دستگاه اندازه گیری دقت کنید که شدت جریان مدار نباید بیش از حد تعیین شده برای اندازه گیری باشد. زیرا آمپرمتر بر حسب درجه بندی خود ، شدت جریانهای معینی را می‌تواند اندازه بگیرد. در مورد این آزمایش می‌توانید فرض کنید که آمپرمتر دارای توانایی کافی برای اندازه گیری شدت جریان می‌باشد.
فیش قرمز را به جک قرمز و فیش سیاه را به جک سیاه وصل کنید
.
مطمئن شوید که به مدار انرژی داده نمی‌شود. کلید مدار باید باز باشد (به خاطر حفظ جان خود هیچگاه سعی نکنید که آمپرمتر را در مداری که انرژی الکتریکی در آن جریان دارد قرار دهید
).
با جدا کردن سیم رابط بین T2 و T1 مدار را باز کنید. با قرار گرفتن آمپرمتر بین این دو نقطه مدار کامل می‌شود
.
با رعایت پلاریته ، فیش سیاه را به T1 و فیش قرمز را به T2 وصل کنید. اگر پلاریته مناسب در نظر گرفته نشود، عقربه آمپرمتر به طرف چپ منحرف شده و این عمل موجب خرابی دستگاه اندازه گیری خواهد شد
.
کلید مدار را ببندید و درجه‌ای را که آمپرمتر نشان می‌دهد بخوانید. همیشه از روبرو به صفحه درجه بندی شده آمپرمتر نگاه کنید و هیچوقت تحت هیچ زاویه‌ای درجه آمپرمتر را نخوانید
.
درجه‌ای را که خوانده‌اید، یادداشت کنید
.
کلید مدار را باز کنید
.

منبع: http://www.btmco.ir

 



  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ